warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Touren met Tuk Tuk Maasduinen

Tuk Tuk Maasduinen header

Ontdek de prachtige Maasduinen op een ludieke manier!

De Tuk Tuk komt voornamelijk voor in Aziatische landen, waaronder Thailand. Het is een gemotoriseerde riksja waarin personen worden vervoerd. Voor de aandrijving wordt meestal een viertaktmotor gebruikt, vandaar ook wel de naam toektoek. In 1991 zijn mijn man en ik in Thailand op vakantie geweest. Hier hebben wij met de Tuktuk een tour door Bangkok gemaakt. We waren helemaal onder de indruk van dit transportmiddel. Om deze reden zijn wij in 2015 begonnen met het verhuren van Tuk Tuk’s via ons bedrijf Tuk Tuk Maasduinen.

Graag laten wij van Tuk Tuk Maasduinen ook u kennis maken met dit unieke vervoersmiddel. Samen met uw gezin, vrienden of collega’s maakt u een fantastische tocht die zal werken op uw lachspieren. Tuk Tuk Maasduinen biedt verschillende routes, welke u kunt rijden door de omgeving van onder andere Wellerlooi, Well, Bergen, Broekhuizen, Blitterswijck en Arcen. Een leuk weekendje weg, vriendendag, familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje maakt u af met een activiteit bij Tuk Tuk Maasduinen!

Neem gerust contact met ons op, om de mogelijkheden voor een dagje uit te bespreken.

Graag tot ziens bij Tuk Tuk Maasduinen in Wellerlooi!

Annie Welvaarts

P.S. Naast de afbeeldingen op onze website, kunt u ook onze Facebookpagina bezoeken. Hier vindt u foto’s, informatie en reacties van mensen die al op pad zijn geweest door de Maasduinen met onze Tuk Tuk’s.

Lees voor het huren van een Tuk Tuk, altijd goed de Huurvoorwaarden.

loading
×